בתאילנד התאהבנו בטיול הגדול, בתחילת שנות ה-80. המדינה על שלל נופיה, תרבותם שקסמה לנו. האוכל הטעים, החיוכים ותודעת השרות, מחירים נוחים וחופים מרהיבים. מה צריך בעצם עוד?
פוסטים אחרונים
בקר טוב עם ספל חלב סויה טרי וחם
17/02/2018
קישור לאתר של "התרמוס הסיני" – בלחיצה על התמונה. כשאי אפשר לצאת סתם כך, לשוק ולקנות – כדאי לתכנן מראש ולזכור ולהשרות את פולי הסויה, לילה לפני… ספל חלב סויה…
קפיצה קטנה למחוזות הטעם : סום טאם היישר מגן הירק שלי
17/02/2018
סום טאם ג'ה טוב (סלט פפאיה ירוקה צמחוני) מתחיל בדרך כלל, בטיסה לתאילנד אבל אם זה ממש דחוף לכם בזה הרגע…מאוד עוזר אם יש פפאיות ירוקות על עץ הפפאיה בגן הירק…
משתתפים בצערם
16/02/2018
בשנת 1984 – 1985, היינו בביקור הראשון שלנו בבנגקוק, שמאז הפכה להיות עבורנו, בירת הארץ הנהדרת ביותר בעולם. בבנגוק, היינו עדים אז, לטקס המפואר של שריפת גופת מלכה. מבנים…
מלח, שמש ודגים מיובשים
16/02/2018
הי דרומה מבנגקוק – נובמבר 2017 לא יכולים שלא לתהות לגבי כמויות תחנות העצירה לצפייה בנוף, הכל כך רבות ופזורות לאורך הכבישים הצדדים בסאמוט סאקון. מסתבר שאלו אינן בריכות דגים,…
מחית שרימפסים – טעם נרכש. כזה שרק תאילנדים אמיתיים אוהבים.
16/02/2018
לאורך החופים נראים דייגים, הולכים הלוך וחזור בתוך המים הרדודים ו"מסיעים" רשתות כחולות. כאילו גורפים ומעלים משהו מתחתית הים. כשפתחנו חלונות, היכתה צחנה עזה. סירחונם של אלפי שרימפסים קטנטנים – כאלה,…